Vitrines per desfibril•ladores DEA i DESA

Que és una vitrina per a desfibril·ladors?

Les vitrines per a desfibril·ladors són estructures metàl·liques o de plàstic que tenen la funció d’albergar, protegir i monitorar el desfibril·lador perquè sempre es trobi en condicions òptimes per a ser utilitzat.

Existeixen diferents tipus de vitrines, depenent de si estan ubicades en interiors o exteriors. En el cas d’estar en zones exteriors tenen una consistència més resistent a agents externs com poden ser una exposició prolongada a la llum solar, a la pols o a les pluges.

L’increment de la consciència social que està tenint la importància de crear espais cardioprotegits ha multiplicat notablement l’ús de desfibril·ladors. Ara ja es poden veure en un gran número de col·legis, centres educatius o esportius, entre d’altres.

 

Característiques de les vitrines per a desfibril·ladors

Les característiques que tindran les vitrines per als desfibril·ladors seran diferents en funció de l’ús i la ubicació que se’ls i vulgui donar. Com ja hem dit abans, aquells desfibril·ladors que s’instal·lin en espais exteriors es veuran afectats per condicions climàtiques, inclús per la mateixa activitat que li donin els ciutadans.

És per això que l’ús d’aquestes vitrines és tan necessari, per què gràcies a la seva instal·lació i funció podem assegurar el correcte funcionament d’aquests aparells.

Dins de les principals característiques que han de tenir aquestes vitrines trobaríem:

Llum d’incidència i so

Perquè els suports dels desfibril·ladors ofereixin una utilitat efectiva, hauria de dur incorporada una alarma en cas d’obertura per robatori. A la vegada, que també disposin d’il·luminació led en cas d’incidència pot ser de gran utilitat quan l’emergència es doni per a la nit o en zones de baixa visibilitat.

Trucades d’emergència

Les vitrines haurien de poder realitzar trucades bidireccionals als serveis d’emergència en el cas de obertura amb la finalitat d’oferir una atenció molt més ràpida i eficient. A la vegada, que integrin sistemes de geolocalització també és un element imprescindible per a poder ubicar la zona on s’està produint la incidència.

Bateries de recanvi

Que les columnes o vitrines tinguin bateries de recanvi és molt important, ja que si en algun moment no s’ha pogut atendre al manteniment del desfibril·lador que això no afecto a haver de desatendre una situació d’emergència.

Sistemes de ventilació i calefacció

Els suports dels desfibril·ladors haurien d’incorporar sistemes de ventilació i calefacció que permetin regular el seu manteniment oferint una temperatura positiva per al DEA. Això ajudarà al fet que tinguin un funcionament òptim.

El material que compon la vitrina hauria de disposar d’un revestiment protector que permeti mantenir aïllat i en perfectes condicions el desfibril·lador.

 

Tipus de vitrines i columnes per desfibril·ladors

Les columnes cardíaques s’utilitzen com a suports per a fixar les vitrines que contenen els desfibril·ladors en aquells llocs on la infraestructura no permet ubicar les vitrines en les parets. Això pot donar-se en les zones on hi hagi una visibilitat reduïda o on per motius estètics de l’espai no es permeti la col·locació d’ells a la paret.

Aquestes columnes cardíaques ajuden a aprofitar tant l’espai superior com l’inferior del tòtem on està ubicada la vitrina. Per exemple, permeten afegir adhesius d’informació on s’expliquen els passos a seguir en una cadena de supervivència o les indicacions sobre com s’haurien d’utilitzar els desfibril·ladors.

A Neosalus sabem que cada espai cardioprotegit atén a unes especificacions i necessitats concretes, per això adaptem les nostres vitrines per desfibril·ladors a l’entorn com amb la finalitat d’oferir la màxima resistència i qualitat per als equips que hi ha a l’interior.

Dins dels tipus de vitrines que podem trobar podrien destacar:

Tòtem de Rescat Cardíac

Disposar d’alertar sonora en cas d’obertura i una gran resistència a agents externs gràcies a ser fabricats amb acer i recoberts per una pintura antivandàlica. També compten amb un alt rand de protecció contra l’aigua i la pols.

Vitrina de Rescat Cardíac

Aquest tipus de vitrina també disposa d’alerta sonora en cas d’obertura. Es fabriquen amb acer i es cobreixen d’una pintura antivandàlica, està dissenyada concretament per fer ús d’ella en espais exteriors. Ofereix també una alta protecció contra l’aigua i la pols.

Vitrina Neo

El suport es compon de ferro cobert amb pintura RAL6030 i el frontal d’acer inoxidable. Disposar d’alerta sonora en cas d’obertura. Porta incorporat un sistema de software de gestió Cardiolive, el qual permet gestionar a temps real la ubicació dels desfibril·ladors en espais públics.

Si vols saber més sobre com podem ajudar-te a crear el teu espai cardioprotegit pots visitar la nostra web fent clic aquí.

 

COMPARTE ESTE POST