solucions neosalus

manteniment del teu equip

Els nostres manteniments tenen com a objectiu garantir un estat òptim dels equips de forma permanent: 24h al dia, cada dia de l’any. Perquè és tan important el manteniment en un desfibril·lador? Al tractar-se d’una màquina que no s’utilitza de forma regular, ha d’estar sempre perfectes condicions per a quan sigui necessària, recorda que una emergència no avisa. El control i el seguiment de la màquina és clau per això, oferim diferents opcions de manteniment adaptant-nos a les teves necessitats. 

És important tenir en compte que el servei de manteniment és obligatori segons les legislacions autonòmiques i en l’àmbit estatal, el propietari de l’equip està obligat a mantenir-lo en bon estat per a un ús òptim.

amb connectivitat

Tots els nostres equips incorporen un servei de connectivitat per a garantir el millor funcionament i un correcte manteniment sostingut en el temps. El nostre servei de connectivitat ofereix monitorització de l’estat real de l’equip així com un control total del que passa. El teu equip controlat tot el temps. 

manteniment

sense connectivitat

Aquesta modalitat tradicional, la qual es basa en la comprovació o revisió del correcte funcionament dels consumibles, les senyals acústiques i lumíniques, botons d’encès i apagat, correcte estat de la bateria i capacitat de memòria, entre d’altres. 

MANTENIMENT
DESFIBRIL·LADOR

Introducció dels equips i localitzacions en l’aplicació CardionLive®

Incorporació del programa Forward Hearts (subjecte a condicions del fabricant)

Revisió STANDARD

Revisió PLUS

Sustitució il·limitada bateria/elèctrodes Adult

Actualizacions de software

Inclusió dels equips al software CardionLive®

Gestió de la garantia

Equip de substitució exprés

Realizació d’ informe desprès de l’ús

VITRINA

Revisió (ancoratge de la vitrina o soporte, sistema de apertura y alarma)

Higienització

Canvi de piles i vinils

altres serveis

Assegurança de Responsabilitat Civil

Canvis de la senyalització d’espai cardioprotegit®

Canvi de la senyalització d’espai cardioprotegit®

Servei telefònic 

L-V 9-14 h.

24 h.

24 h.

Temps de resposta

24-48 h.

12-24 h.

6-12 h.

CARDIONLIVE

®

Cardionlive és el software per a gestionar els equips desfibril·ladors, els seus consumibles i revisions que garanteixen una traçabilitat. A més a més, ofereix un control remot de tots els desfibril·ladors que es troben a la via pública. Cardionlive és la primera solució electrònica per a controlar a temps real l’estat dels equips i generar trucades i avisos automàtics per a qualsevol tipus d’incidència. Localitza de forma fàcil els desfibril·ladors més propers i rebre avisos sobre emergències. Salvar vides és a les teves mans.