SAMARITAN® PAD 500P

El Samaritan® PAD 500P és un desfibril·lador semiautomàtic que incorpora un assistent de RCP per a garantir una reanimació ràpida i eficaç.

 

 

El Samaritan® PAD 500P és un desfibril·lador semiautomàtic que incorpora un assistent de RCP per a garantir una reanimació ràpida i eficaç.

 

 

Descripció

SAMARITAN® PAD 500P

El Samaritan® PAD 500P és un desfibril·lador semiautomàtic que incorpora un assistent de RCP per tal de garantir una reanimació rapida i eficaç. Qualsevol persona no especialista pot utilitzar-lo, ja que el seu funcionament és molt senzill i ajudarà a reduir la mortalitat en situacions d’aturades cardíaques fora dels hospitals.

Caracteristiques del Samaritan® PAD 500P

El Samaritan® PAD 500P incorpora los últimos avances para evaluar el ritmo cardíaco de la víctima, guiar a la hora de aplicar las descargas e indicar si se está llevando a cabo una RCP eficaz.

Asesor RCP incorporat

Gràcies als missatges visuals i auditius que emeten el dispositiu, l’usuari serà guiat durant tot el procés. A més, l’assistent RCP que incorpora el Samaritan® PAD 500P permet avaluar l’eficàcia de la RCP en temps real i indica a l’usuari si les compressions toràciques s’estan realitzant correctament.

Intel·ligència integrada

El Pad-Pak™ que té integrat garanteix un manteniment de baix cost i una vida útil de 4 anys. A més, gràcies a la tecnologia bifàsica SCOPE™, el Samaritan® PAD 500P permet avaluar el ritme cardíac i supervisar en tot moment la reanimació. El dispositiu utilitza un cardiograma d’impedància que dóna dades i instruccions en temps reals, a més de clics auditius que ajuden a l’usuari a seguir el ritme.

Alt nivell de protecció

El Samaritan® PAD 500P ofrece el más alto nivel de protección contra golpes, polvo, ácaros y humedades de todos los desfibriladores del mercado. Además, cuenta con una garantía de 10 años que certifica la calidad del dispositivo.

Descarrega’t la fitxa de producte per obtenir més informació i si necessites ajuda, no dubtis en contactar-nos. 

PRODUCTOS RELACIONADOS