SAMARITAN® PAD 360P

El Samaritan® PAD 360P és la versió automàtica del Samaritan® PAD 350P. Disposa de només un botó d’encès/apagat, que garanteix una operació senzilla per a reanimadors, independentment del seu nivell de destresa.

El Samaritan® PAD 360P és la versió automàtica del Samaritan® PAD 350P. Disposa de només un botó d’encès/apagat, que garanteix una operació senzilla per a reanimadors, independentment del seu nivell de destresa.

Descripció

SAMARITAN® PAD 360P

El Samaritan® PAD 360P és un desfibril·lador extern completament automàtic i especialment dissenyat per ser utilitzat per qualsevol persona no especialista. Però la principal particularitat d’aquest dispositiu és que compta amb una funció de detecció de moviment que alerta a l’usuari en cas què s’estigui exercint una pressió o moviment excessiu sobre la víctima. 

Caracteristiquess del Samaritan® PAD 360P

El Samaritan® PAD 360P resulta molt fàcil de transportar, és lleuger i molt segur. A més, disposa de la tecnologia bifàsica SCOPE™ que permet avaluar el ritme cardíac i indica la desfibril·lació en cas que sigui necessari.

Resistent y durader

El desfibrilador Samaritan® PAD 360P es nuestro equipo más resistente. Gracias a la calificación IP56 soporta los impactos y la vibración, y cuenta con una excelente resistencia ante el polvo y el agua. Además es pequeño y ligero, por lo que resulta muy fácil de transportar y facilita su utilización en situaciones de emergencia.

Funcionamient simple i intuïtiu

El Samaritan® PAD 360P compta amb indicadors visuals i auditius que guien a l’usuari durant tot el procés de reanimació: en la col·locació dels elèctrodes i a l’hora d’aplicar la desfibril·lació.

 Incorpora un únic botó de ENCÈS/APAGAT i el botó de descàrrega que parpelleja per garantir la seguretat de la víctima i el usuari. A més, l’Indicador de Preparació del Sistema ens indicarà quan el dispositiu està en optimes condicions pel seu ús. Aquest sistema realitza una auto comprovació automàtica setmanalment. 

Pad-Pak™ i Pediatric-Pak™

Aquest desfibril·lador compta també amb l’innovador Pad-Pak™  que inclou una bateria integrada i un cartutx d’elèctrodes amb una sola data de venciment i una vida útil de 4 anys.  A més, l’exclusiu Pediatric-Pak™ garanteix que les descarregues que s’apliquen tinguin un nivell adequat també pels nens.

 Descarrega’t la fitxa de producte per obtenir més informació i, si necessites ajuda, no dubtis en contactar-nos.

 

PRODUCTOS RELACIONADOS