SAMARITAN® PAD 350P

El Samaritan® PAD 350P és un desfibril·lador semiautomàtic especialment dissenyat per a ser utilitzat en zones públiques per persones no especislistes.

El Samaritan® PAD 350P és un desfibril·lador semiautomàtic especialment dissenyat per a ser utilitzat en zones públiques per persones no especislistes.

Descripció

SAMARITAN® PAD 350P

El Samaritan® PAD 350P és un desfibril·lador semiautomàtic especialment dissenyat per ser utilitzat en zones públiques per persones no especialistes. És fàcil d’utilitzar, lleuger i compacte, i pot usar-se tant en nens com en adults.

Caracteristiques del Samaritan® PAD 350P

El Samaritan® PAD 350P és el nostre desfibril·lador d’accés públic més lleuger i segur. És fàcil d’utilitzar, utilitza tecnologia més avançada per avaluar el ritme cardíac de la víctima i recomanar la desfibril·lació, i a més ve amb una garantia de 10 anys per tal de garantir una compra segura.

Portàtil i lleuger

L’equip Samaritan® PAD 350P pesa 1,1 Kg, fet que facilita molt el seu ús en qualsevol situació d’emergència. A més, gràcies a una protecció certificada IP56 contra aigua i àcars, són bastants resistents.

Fàcil d’utilitzar

Gràcies als indicadors visuals i auditius, el Samaritan® PAD 350P resulta molt fàcil de manejar. Aquests missatges guiaran a l’usuari durant tot el procés. Les senyals metronòmiques del dispositiu indicaran el ritme correcte durant les compressions toràciques. Això resulta molt útil en el control de la reanimació.

 El desfibril·lador únicament compta amb dos botons: el botó de ENCÈS/APAGAT i el botó parpellejant de DESCÀRREGA. Per garantir les condicions del dispositiu, l’indicador de Preparació del Sistema parpelleja sempre per indicar que el desfibril·lador està llest per utilitzar-se.

Pad-Pak™

Gràcies a la seva excel·lent relació qualitat-preu, el Samaritan® PAD 350P és un dels desfibril·ladors més venuts del mercat. El cartutx d’elèctrodes i la bateria Pad-Pak™ té una vida útil de 4 anys, el que redueix al màxim el manteniment de l’equip i suposa un estalvi bastant important.

Descarrega’t la fitxa de producte per obtenir més informació i si necessites ajuda, no dubtis en contactar-nos. 

PRODUCTOS RELACIONADOS