Preu Desfibril·lador

Quant costa un desfibril·lador o quin preu té? Aquesta és una de les preguntes més freqüents quan volem instal·lar un DESA. El preu d’un desfibril·lador, com en qualsevol altre producte, està directament relacionat amb les qualitats que ofereix respecte a altres competidors del mercat.

En aquest article et proporcionarem tota la informació que necessites per prendre una decisió encertada a l’hora de comprar un desfibril·lador. Un desfibril·lador és un dispositiu mèdic dissenyat per restablir la funció elèctrica normal del cor d’una persona que sofreix d’arrítmia greu o aturada cardíaca. Això s’aconsegueix mitjançant el lliurament a través d’elèctrodes aplicats al tòrax del pacient i d’un petit impacte elèctric d’alt voltatge de curta durada. Aquest corrent elèctric és l’única manera de restablir el ritme cardíac normal.

Els desfibril·ladors són de diversos tipus, entre els quals es troben els manuals, semi-automàtics i automàtics. Els desfibril·ladors manuals requereixen que un professional mèdic lliuri la descàrrega elèctrica al pacient, mentre que els desfibril·ladors semi-automàtics i automàtics ho fan de manera automàtica sense la necessitat d’un professional de la salut.

Quin és el preu d’un desfibril·lador?

En primer lloc, hem de ser conscients que l’adquisició d’un desfibril·lador va més enllà de complir amb la normativa, es tracta d’una inversió en la protecció de la salut i qualitat de vida de les persones que estan al voltant.

A l’hora de determinar el preu d’un desfibril·lador, cal tenir en compte diversos factors. Aquests inclouen el tipus de desfibril·lador (manual, semi-automàtic o automàtic), la marca i model, el nivell de tecnologia incorporat, la quantitat de temps de garantia de l’empresa i els accessoris que s’inclouen. Els desfibril·ladors manuals són generalment els més barats, ja que no tenen la mateixa tecnologia incorporada que els desfibril·ladors semi-automàtics i automàtics.

Els desfibril·ladors semi-automàtics i automàtics són molt més cars que els desfibril·ladors manuals. Aquests dispositius tenen una tecnologia incorporada que permet al dispositiu ajustar automàticament la intensitat de la descàrrega elèctrica. Aquesta característica augmenta considerablement el preu del dispositiu. Un desfibril·lador semi-automàtic o automàtic tindrà un preu de sortida al voltant dels 1.000 euros, depenent del model i la marca.

Alguns desfibril·ladors venen amb una varietat d’accessoris addicionals, com un monitor, una bateria de suport, un paquet d’elèctrodes, etc. Aquests accessoris addicionals també varien el preu del desfibril·lador.

Desfibril·lador Neosalus

Quan es tracta de comprar un desfibril·lador, és important que consideris tots els factors esmentats anteriorment. Això t’ajudarà a prendre una decisió encertada, ja que el preu del dispositiu varia segons el tipus, la marca i model, la quantitat de tecnologia incorporada, la garantia de l’empresa i els accessoris inclosos.

Esperem que aquesta informació t’ajudi a prendre una decisió encertada al moment de triar un desfibril·lador. Recorda que un desfibril·lador pot salvar una vida, així que no dubtis a invertir en un de bona qualitat.

Si necessites ajuda per a triar el dispositiu adequat, no dubtis a contactar amb Neosalus. T’oferim la millor caridoprotecció per a proporcionar una atenció ràpida. Demana’ns més informació telefonant al 900 52 56 78 i resolem tots el teu dubtes i preguntes.

COMPARTE ESTE POST