Per què instal•lar un desfibril•lador?

Els desfibril·ladors són una eina molt útil en situacions de risc per parada cardíaca, tot i que la seva instal·lació en l’àmbit peninsular encara no és obligatòria. Davant d’aquestes situacions on una persona pot caure en una parada cardíaca, és molt important poder actuar ràpidament, per això és convenient tenir a disposició un desfibril·lador.

És recomanable instal·lar un desfibril·lador en espais on circula molt volum de gent, o normalment en espais on hi ha gent d’avançada edat o amb problemes cardíacs. Si et preguntes per què instal·lar un desfibril·lador, i no tens clara la resposta, a continuació t’expliquem perquè escollir Neosalus.

Perquè escollir un desfibril·lador Neosalus

Un espai on col·loquem un desfibril·lador serà un espai cardioprotegit. Això proporcionarà seguretat per possibles situacions de risc. Aquestes situacions poder succeir quan una persona cau en una parada cardiorespiratoria. Tenir a disposició un desfibril·lador en aquests casos i utilitzar-lo correctament serà crucial per poder salvar vides.

A Neosalus ens encarreguem d’instal·lar els desfibril·ladors en les diferents ubicacions, però també és important forma al personal, ja que molt rellevant en aquests casos conèixer i aplicar els passos correctes en la utilització i protocol d’actuació. Els nostres desfibril·ladors són una garantia per salvar vides, t’ho expliquem a continuació.

Connectivitat permanent

Tots els nostres equips incorporen un servei de connectivitat per garantir el millor funcionament i un correcte manteniment al llarg dels temps. Controlem en tot moment el funcionament i l’estat dels nostres equips amb una monitorització, per tenir un control total de tot el que succeeix en tot moment.

Això permet controlar els equips les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. A la nostra pàgina web trobaràs les diferents opcions de Telecontrol  pels teus equips. Amb una fitxa tècnica molt descriptiva, per poder veure quina s’adapta més a cada necessitat.

Qualitat i Garantia

A Neosalus som líders en solucions de cardioprotecció. Els nostres desfibril·ladors són els més eficients del mercat i compleixen el 100% de la normativa. Posem a disposició els recursos necessaris i els més òptims per poder salvar vides. Els nostres equips estan preparats per ser utilitzats en tot moment, gràcies a la monitorització en temps real i trucada bidireccional.

Descobreix els nostres sistemes de cardioprotecció i tria el que més s’adapti a la teva empresa. A part d’oferir la millor qualitat respecte a sistemes de cardioprotecció també oferim serveis de formació i manteniment dels equips escollits.

Formació i Manteniment

Un dels nostres objectius és que els nostres equips funcionin correctament en tot moment, que puguin ser utilitzats en qualsevol situació de risc de forma correcta, per això creiem que és molt important que es trobin en perfectes condicions gràcies al nostre servei de manteniment, des del qual controlarem en qualsevol moment l’estat de tots els equips pel seu correcte funcionament.

A Neosalus oferim formació en la utilització dels desfibril·ladors, ja que pel seu correcte ús i efectivitat és clau conèixer alguns aspectes clau. La nostra acreditació European Resuscitation Council ens acredita per impartir formacions en primers auxilis. El nostre equip està format per professionals del sector de les emergències mèdiques i disposem del material tecnològic per impartir formacions de qualitat.

COMPARTE ESTE POST