PROTEGEIX EL QUE MÉS ESTIMES,

CARDIOPROTEIGEIX LA TEVA LLAR

UN 80% DE PARADES CARDÍAQUES
ES PRODUEIXEN A LA LLAR

EVITA UNA PARADA CARDÍACA A CASA

Tots estem exposats a patir una parada cardíaca i sense les eines necessàries a mà, les probabilitats de supervivència són menors. Per això, disposar d’un desfibril·lador a casa és una garantia per la teva salut i la de la teva família.

Els nostres plans de rènting s’adapten a les teves necessitats i t’ofereixen cardioprotecció i tranquil·litat per a que en cas d’emergència, puguis actuar i salvar una vida.

SOM ESPECIALISTES EN
CARDIOPROTEGIR ESPAIS

SENSE NECESITAT D'INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA

FÀCIL INSTAL·LACIÓ

CONTROL PERMANENT DEL EQUIP

MANTENIMENT INCLÒS

INFORMA'T ARA I EN MENYS DE 24H POTS TENIR
EL TEU DESFIBRIL·LADOR A CASA

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

És necessari cardioprotegir un espai?

Sí, per suposat que sí, disposar d’un espai cardioprotegit pot ajudar a salvar moltes vides. A Espanya es produeixen més de 30.000 morts per aturada cardíaca. Una xifra altíssima que podria reduir-se amb una bona xarxa d’espais cardioprotegits. Aquests espais faciliten l’accés a desfibril·ladors externs que poden ajudar a les víctimes, augmentant així les seves probabilitats de sobreviure fins a un 75%.

Quins beneficis té un espai cardioprotegit?

El temps de reacció davant d’una aturada cardíaca és clau per salvar una vida. Disposar d’un espai cardioprotegit pot ajudar-nos permetent que qualsevol persona afectada pugui ser atesa amb rapidesa. Això permet millorar la seguretat dels espais i augmentar les taxes de supervivència. A més a més, són un element diferenciador que afavoreix les polítiques de responsabilitat social corporativa de les empreses i institucions, millorant la seva imatge i garantint la salut de tots els col·laboradors, treballadors o clients.

Com puc adquirir un desfibril·lador?

A la nostra pàgina web hi trobaràs els equips més moderns del mercat de màxima qualitat. Pots configurar el producte que desitgis d’acord amb les teves necessitats. Si tens qualsevol dubte o vols ampliar la informació, pots contactar-nos i t’assessorarem del que necessitis.

Com realitzar la instal·lació del meu equip de desfibril·lador?

La instal·lació dels nostres desfibril·ladors és molt senzilla i a més a més, és un procés que requereix molt poc temps, només has de seguir les instruccions del equip. La ubicació del DEA ha de ser visible, segura i de fàcil accés.

Com funciona un DEA?

Els desfibril·ladors externs automatitzats administren una descàrrega elèctrica controlada a través d’uns elèctrodes. L’objectiu és restablir el ritme cardíac. Posa en funcionament el desfibril·lador obrint la tapa o polsant el botó d’ON. Aquest aspecte dependrà del tipus de desfibril·lador. Si a l’arribar amb el desfibril·lador algú està realitzant el Suport Vital Bàsic a la víctima, s’ha de continuar amb les compressions mentre es col·loquen els elèctrodes.

Els elèctrodes es col·loquen sobre el pit de la víctima, normalment aquests tenen indicada la seva posició. Un es col·loca a la part dreta del tòrax sota la clavícula, just al costat de l’estèrnum , i l’altre a la part esquerra sota el pit, a la zona de les costelles.

Un cop col·locats els elèctrodes, el desfibril·lador analitzarà el ritme cardíac. Durant aquest procés és molt important que ningú toqui a la víctima. Si el desfibril·lador ens indica que hem d’administrar una descàrrega, hem d’assegurar-nos que ningú toqui a la víctima i polsi el botó de descàrrega. Immediatament després, iniciarem el Suport Vital Bàsic.

En cas que el desfibril·lador ens indiqui que no hem d’administrar una descàrrega iniciarem immediatament el Suport Vital Bàsic de nou. Cada 2 minuts, el desfibril·lador ens farà detenir el Suport Vital Bàsic per a tornar a analitzar el ritme i realitzar o no, una descàrrega. És indispensable que continuem amb tècniques de reanimació fins que la víctima respiri amb normalitat, obri els ulls o un professional sanitari ens ho indiqui.

Un desfibril·lador necessita manteniment?

Els desfibril·ladors necessiten disposar d’un servei de manteniment, ja que el propietari està obligat per llei a mantenir-lo en bon estat de funcionament i conservació. Des de Neosalus disposem de diferents plans de manteniment dissenyats per garantir el perfecte estat dels equips. Depenent de les necessitats, es pot optar per manteniments més bàsics i puntuals o per serveis permanents més complets.

Necessito formació per a poder utilizar-lo?

Tot i que són equips de fàcil ús i poden ser emprats per personal no sanitari, es recomana una formació mínima. Aquesta formació garanteix la capacitació del personal per actuar en situacions d’emergència.

Neosalus disposa d’un equip qualificar que ens permet donar resposta a la formació sobre l’ús de desfibril·ladors i primers auxilis. Estem acreditats per l’European Ressuscitation Council per a impartir el programa de formació en l’ús de desfibril·ladors. Som un equip format per metges, infermers, tècnics en urgències mèdiques, psicopedagogs i altres professionals vinculats al món de les urgències.

Quin tipus de revisió necessita un desfibril·lador?

Els desfibril·ladors han de mantenir-se sempre en òptimes condicions per a que quan siguin necessaris, funcionin perfectament. Per aquest motiu, els equips necessiten ser revisats regularment. És important comprovar que els consumibles no estan caducats i que la bateria funciona perfectament.

El meu equip compleix amb totes les normatives vigents?

Tots els nostres equips compleixen amb la normativa vigent. No obstant, és important tenir en compte que cada Comunitat Autònoma estableix els seus propis reglaments. Moltes d’elles exigeixen que el DEA estigui acompanyat per altres equips complementaris, com bateries addicionals o maletins d’oxigenoterapia.

Puc llogar el meu equip?

Per descomptat, els nostres equips de cardioprotecció inclouen rentin de desfibril·ladors externs.

Què fer davant d’una aturada cardíaca?

Davant d’una aturada cardíaca, l’atenció mèdica ha d’administrar-se tant aviat com sigui possible. En cas que no sigui possible, s’ha de fer ús del DEA. És important tenir en compte que cada minut que passi disminueix en un 10% les probabilitats de sobreviure.

Puc utilitzar un DEA en qualsevol persona?

Únicament es pot utilitzar un DEA sobre persones que estigui patint una aturada cardíaca que no responguin i no respirin, és a dir, persones a les quals se’ls aplicaria la reanimació cardiopulmonar.

El meu DEA ja s’ha fet servir, què faig?

Després del ús del DEA, has de posar-te en contacte amb nosaltres per a que un dels nostres professionals tècnics torni a posar en marxa l’equip.

¿Quina duració tenen les bateries d’un desfibri·lador?

La bateria dels nostres defibril·ladors és de 4 anys. En canvi, en altres equips, les bateries i els elèctrodes solen durat aproximadament 2 anys. En ambdós casos, passat aquest període de temps és necessari la seva substitució.

Com realitzar la reanimació cardiopulmonar?

Examina la víctima i comprova el seu estat de consciencia. En cas que no respongui és imprescindible iniciar les tècniques de reanimació cardiopulmonar immediatament.

  • Col·loca la base de la mà sobre l’estèrnum de la víctima i desprès col·loca per sobre la base de l’altra mà.
  • Aplica 30 compressions ràpides i fortes.
  • Seguidament, obre les vies respiratòries de la víctima, portant la barbeta cap enrere i la barbeta cap endavant.
  • Bufa fins que s’aixequi el pes de la víctima. Cada respiració ha de durar aproximadament 1 segon.
  • Continua fins que arribi l’assistència mèdica.

Han d’estar connectats al 112?

Els desfibril·ladors han d’estar connectats permanentment a la xarxa d’emergències. A través de les vitrines i columnes on es troben els desfibril·ladors que es realitza una trucada al telèfon 112.

Què li pasa al cor en aquesta aturada?

La parada cardíaca sobtada sol ser provocada per arítmies que poden arribar a ser mortals. En aquestes situacions el ritme del cor s’altera, batega més ràpid o més lent del que hauria i fins i tot, pot deixar de bategar. Si no s’administra l’atenció mèdica adequada amb rapidesa, la víctima pot patir importants danys als òrgans, lesions cerebrals o fins i tot, la mort.​

ELLS JA CARDIOPROTEIGEIXEN LA SEVA LLAR

5/5

Vam contactar amb Neosalus perquè ens instal·lés un desfibril·lador a casa per a la nostra tranquil·litat.

El procés va ser senzill i fàcil, Ara estem molt més tranquils perquè si passa alguna cosa tenim tot el que necessitem a mà.

Julio Lopez

5/5

Vivim en un poble una mica aïllat i després d’un ensurt a casa, hem optat per instal·lar un desfibril·lador a casa. Neosalus ens ha ajudat i facilitat tot.

Instal·lació facilíssima i suport continu per part seva. Estem molt contents!

Patricia Méndez

5/5

Invertim en la nostra salut i tranquil·litat a al tenir majors a casa i vam instal·lar un desfibril·lador a casa i Neosalus és la millor opció sens dubte. Preus assequibles i tota l’ajuda permanent.

La instal·lació la vam poder fer nosaltres mateixos ja que és molt fàcil.

Andrea Cubiró