La importància de treballar en un espai cardioprotegit

Passem gran part del nostre temps treballant. Existeixen milions de tasques a exercir en multitud de llocs de treball diferents, sense oblidar que l’estrès laboral d els treballadors i treballadores va en augment, igual que el sedentarisme relacionat amb l’activitat laboral, els horaris desenfrenats, els treballs compaginats, el descans insuficient i les hores enfront de l’ordinador.

Tot això pot causar un atac cardiovascular. I és que aquest tipus d’accident és un dels primers en la llista d’accidents laborals que es poden donar en un lloc de treball, juntament amb el vessament cerebral. Encara que la prevenció resulta clau, també hem d’apostar per tenir un espai cardioprotegit i poder actuar en cas que es desenvolupi algun d’aquests accidents.

Treballar en un espai cardioprotegido

Actualment, les legislacions autonòmiques deixen molt de marge entre les unes i les altres respecte a l’obligatorietat de la instal·lació de desfibril·ladors externs automatitzats (DEA) en llocs de treball. Comunitats Autònomes com Aragó, Extremadura i Madrid exigeixen un DEA en centres de treball que alberguin almenys a 250 treballadors i treballadores.

Moltes empreses, no obstant, opten per instal·lar un DEA encara sense estar obligades. Tenir un DEA a mà pot significar salvar la vida a una persona. Formar a personal per a saber manejar un DEA i actuar mentre arriba l’ambulància salva vides.

A Neosalus no ens cansarem mai de recomanar-te que apostis per un espai cardioprotegit. Els nostres desfibril·ladors d’accés públic són garantia de durabilitat, fiabilitat i manteniment a un preu assequible. Adaptem tots els nostres productes i serveis a les necessitats de cada client oferint sempre la solució més adequada. A més, tots els nostres equips incorporen un servei de connectivitat per a garantir el millor funcionament i un correcte manteniment sostingut en el temps.

COMPARTE ESTE POST