El desfibril·lador

La necessitat d’usar un desfibril·lador pot aparèixer en qualsevol lloc i en qualsevol moment, és per això que cal estar preparats. Sabem: on els podem comprar?, què és i com funciona?, com ho haig d’usar? I on ho trobo?

Avui dia és obligatori tenir un desfibril·lador en espais públics (terminals aeroportuàries, centres comercials, gimnasos, col·legis, clíniques dentals, clubs esportius, entre altres), per a poder fer front a una situació d’emergència per parada cardiorespiratòria.

Un desfibril·lador és un aparell mèdic electrònic que subministra descàrregues elèctriques al cor a través de la paret toràcica per tractar un atur cardiorespiratori o atac al cor d’una persona.

Com funciona un desfibril·lador?

La principal funció d’un desfibril·lador és salvar vides restaurant el ritme cardíac d’una persona que acaba de sofrir parada cardiorespiratòria i en aquestes situacions el factor temps és molt important.

Aquests dispositius poden revertir la fibril·lació ventricular o mort sobtada restablint el ritme normal del cor per mitjà de l’administració d’una descàrrega elèctrica en el tòrax del pacient. Disposen d’uns sensors capaços d’analitzar el ritme cardíac, determinar quan és necessària la descàrrega i conèixer a quin nivell d’intensitat s’ha de realitzar.

Existeixen desfibril·ladors més avançats que no sols proporcionen una descàrrega d’alt voltatge, sinó que també guien al rescatador durant tot el procés de recuperació cardiopulmonar perquè la velocitat i les compressions aplicades siguin les adequades.

Comprar un desfibril·lador

Quan es produeix una situació d’emergència el factor temps és determinant, per la qual cosa és recomanable que no sols els professionals sanitaris disposin d’un, sinó que les empreses i municipis també comptin amb aquests elements per a poder salvar vides.

Els desfibril·ladors han deixat de ser exclusius dels hospitals o centres sanitaris i espais públics obligats per llei. Amb els avanços tecnològics, qualsevol pot disposar d’aquests dispositius.

A causa de les especificacions tècniques de portabilitat i fàcil maneig, els desfibril·ladors poden ser usats per qualsevol primer intervinent, sense por de cometre un error per no haver-los usat mai. Són idonis pel seu ús fora de l’àmbit sanitari.

Cardioprotegeix el teu municipi

A Neosalus som una empresa líder en aportar solucions de cardioprotecció i volem ajudar als municipis a cardioprotegir als seus habitants i veïns.

Actualment, disposem de diferents opcions per al teu municipi, entitat o empresa, per mantenir segurs als habitants i als propis treballadors. Per això, està activa la convocatòria de l’ACM per poder realitzar la sol·licitud a través d’ella. A més, som de les empreses millor valorades en la convocatòria. Els desfibril·ladors que tenim a Neosalus connecten directament amb el 061, característica diferencial que ens converteix en l’opció més segura i ràpida en cas de parada cardiorespiratòria.

Converteix-te en un municipi cardioprotegit amb Neosalus, demana’ns més informació telefonant al 900 52 56 78 i resolem tots el teu dubtes i preguntes.

COMPARTE ESTE POST